071-342 39 29 info@propertysupport.nl

Wat doen wij?

Ons bedrijf koopt en verkoopt woningen/bedrijfspanden met behulp van ons aankoopgarantiefonds. Hierdoor zijn wij in staat op de kortst mogelijke termijn een directe verkoop te garanderen tot 90% van de waarde van uw bezit.

Met ons aankoopgarantiefonds hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoopbaarheid van uw huidige woning. Wij bieden een gegarandeerde verkoopgarantie. Samen met u stellen wij de garantiewaarde voor uw woning vast. Bij overdracht van de woning betalen wij aan u deze garantiewaarde. Zo heeft u op basis van een vooraf afgesproken bedrag zekerheid over uw verkoopopbrengst en woonlasten.

Wij doen -afhankelijk van onder andere de getaxeerde waarde en de individuele omstandigheden van de huiseigenaar -een gegarandeerd bod dat u onmiddellijk zekerheid geeft voor dit moment. Zo weet u zeker dat uw woning geen maanden te koop staat en dat u snel verder kunt met uw leven.

Onze prijs is afhankelijk van onder andere:

  • de aard van de woning
  • het type woning
  • de ligging van de woning
  • de staat van het onderhoud
  • de indeling

Property Support maakt geen gebruik van het recht op drie dagen bedenktijd. Als we het eens zijn en het daarbij behorende koopcontract hebben ondertekend, dan is de verkoop een feit en wordt de verkoopsom gestort op uw rekening. Afhankelijk van uw wensen kan de leveringsdatum worden bepaald. Als u in afwachting bent van de oplevering van uw nieuwbouwwoning over 10 maanden maar u wilt nu alvast zekerheid dat u niet met de oude woning een verkooptraject in moet (met een onzekere uitkomst), dan is nu de woning verkopen (zonder druk) een goede oplossing.

Tevens is het mogelijk om als particulier direct de woning te verkopen en daarna van onze organisatie terug te huren. Deze sale/leaseback constructie is ideaal als u snel over geld wilt beschikken maar niet uw huis wilt of kunt verlaten.

Klik hier voor onze brochure

Heeft u verdere vragen of wilt u een afspraak met ons maken neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!