071-342 39 29 info@propertysupport.nl

Bedrijven

Groeistrategie
U heeft een groeistrategie in gedachten en daarvoor dient uw liquiditeitspositie te worden verbeterd. Maar helaas, de bank werkt niet mee. Hierdoor wordt uw bedrijf in zijn groei belemmerd. Daarnaast kunnen er talloze andere redenen zijn waarom u uw liquiditeitspositie wilt verbeteren.

Property Support heeft aandacht voor uw wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken we gaarne de mogelijkheden die ons bedrijf aan ondernemers kan bieden.

Enkele voorbeelden:

u verkoopt uw bedrijfspand aan Property Support, inclusief overwaarde, en huurt het pand terug. U hoeft niet te verhuizen maar kunt binnen de bestaande locatie aan groei gaan werken
als er sprake is van een woon/werk pand op hetzelfde perceel en beide worden verkocht, dan kan het privé deel worden teruggehuurd. Zo blijft u privé wonen op uw vertrouwde adres.
Failliet

Wie een onderneming heeft, weet dat er door welke oorzaak dan ook iets verkeerd kan gaan. In ernstige gevallen eindigt een onderneming in een faillissement. Om dat af te wenden of om liquiditeit voor de privé situatie te creeëren, kan het noodzakelijk zijn dat de woning verkocht moet worden. Dit bovenop de zakelijke rompslomp die geregeld moet worden. Als de woningmarkt dan ook nog tegenzit en uw woning maanden te koop dreigt te staan, is een andere oplossing noodzakelijk.

Property Support is zakelijk en professioneel genoeg om uw ondernemersbelangen te onderkennen. Afspraak is afspraak en samen met u kunnen we het mogelijk maken dat de afwikkeling van zaken snel en correct verloopt.

Heeft u verdere vragen of wilt u een afspraak met ons maken neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!