071-342 39 29 info@propertysupport.nl

Aankoopgarantiefonds

Met ons aankoopgarantiefonds hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoopbaarheid van uw huidige woning. Wij bieden een gegarandeerde verkoopgarantie. Samen met u stellen wij de garantiewaarde voor uw woning vast. Bij overdracht van de woning betalen wij aan u deze garantiewaarde. Zo heeft u op basis van een vooraf afgesproken bedrag zekerheid over uw verkoopopbrengst en woonlasten.

Verkoopgarantiecertificaat
Verder kunt u zich verzekeren om de woning binnen 3 maanden zelfstandig te verkopen voor een hogere prijs dan de overeengekomen garantiewaarde. Dit is mogelijk door bij ons een verkoopgarantiecertificaat af te sluiten. Voor dit recht betaalt u een premie van 1 tot 1,5 procent (van de waarde van het garantiebedrag met een minimum van
1.500,-) waarmee u de mogelijkheid behoudt uw woning tegen marktprijs te verkopen. Als na 3 maanden blijkt dat uw woning niet verkocht is via de makelaar dan kopen wij uw woning tegen de eerder overeengekomen garantiewaarde. Op deze wijze kunt u bij ons zorgeloos uw woning verkopen.

Klik hier voor rekenvoorbeeld

Heeft u verdere vragen of wilt u een afspraak met ons maken neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!